O nas

SEEVIL – najem, prodaja, servis vseh vrst viličarjev

Podjetje Seevil d.o.o.,izposoja, prodaja in servisira  vse vrste viličarjev že 30 let za celototno področje bivše Jugoslavije: Hrvaška, Bosna in Srbija.

Od leta 1991, ko je bilo podjetje ustanovljeno, se je trg viličarjev zelo spremenil. Servis in prodajo viličarjev smo dopolnili z možnostjo najema viličarja in drugimi storitvami:

 • optimizacijo skladišč
 • obnovo baterij
 • izobraževanje viličaristov

Izkušnje so nas naučile, da so za uspešno, dolgoročno poslovanje potrebni razumevanje potreb kupcev, hitra odzivnost, strokovna in celostna izvedba storitev, prilagodljivost ter skrb za usposabljanje in zadovoljstvo zaposlenih.

Zanesljivost viličarja je ključna za nemoteno poslovanje.

 

 


Seevil – zastopnik viličarjev blagovne znamke Robustus

V letu 2004 je Seevil postal ekskluzivni zastopnik viličarjev italijanskega proizvajalca Nuova Detas.


Seevil – eksluzivni zastopnik Magaziner viličarjev

V letu 2008 je Seevil postal ekskluzivni zastopnik priznanega proizvajalca viskokoregalnih viličarjev Magaziner. Je edini proizvajalec, ki nudi komisioniranje in vstavljanje palet do višine 15 metrov in teže 2000 kilogramov oz. 17 metrov in 1500 kilogramov. Njihovi proizvodi so znani po kvaliteti in trpežnosti.

Seevil – ekskluzivni zastopnik Mitsubishi viličarjev

V letu 2016 je Seevil postal ekskluzivni zastopnik Mitshubishi viličarjev za Slovenijo. Mitshubishijeve viličarje odlikuje visoka kakovost, robustnost in širok nabor uporabe. Glede na potrebe in zmožnosti se uporabniki lahko odločijo za najem ali nakup viličarja.

Seevil – zastopnik AGV Rocla avtomatsko vodenih viličarjev

Z letom 2017 je podjetje pridobilo zastopstvo za robotsko vodene viličarje. Odlikujeta jih dolga življenska doba in vrhunska tehnologija, ki omogča varno gibanje transporta 7 dni v tednu, 24 ur dnevno. So plod vrhunske tehnologije strokovnjakov specializiranih za skladiščne viličarje.  Njihova življenska doba presega 10let.

Skrb za stranke

Na podlagi dolgoletnih izkušenj stranki svetujemo pri izbiri ustreznega viličarja. S celovitim pristopom jo razbremenimo skrbi za vzdrževanje ter obnovo voznega parka viličarjev in nemoteno delo.

Naša strateška prednost

Od drugih podobnih podjetij se razlikujemo po tem, da nudimo izposojo, servisiranje in prodajo širokega nabora svetovno uveljavljenih blagovnih znamk viličarjev Mitshubishi in Magaziner ter svetovanje pri optimizaciji skladišč.

Reference

Poleg prodaje in servisiranja smo se v zadnjih letih osredotočili na izposojo viličarjev. Obstoječa flota izposojenih obsega več kot 500 viličarjev.

Seevilove stranke

Vizija

Dolgoročna stabilna rast podjetja in tržnega deleža, sodelovanje s partnerji in dobavitelji kakovostnih uveljavljenih blagovnih znamk.

 • Seevil – donator in sponzor ter udeleženec dogodkov

  V podjetju Seevil podpiramo športni duh na raznih področjih. Več o donatorstvu, sponzorstvu in dogodkih si lahko prebere na strani:

  donacije /  sponzorstva / dogodki

 • Članstvo v Slovenskem logističnem združenju

  Seevilov prispevek k večji urejenosti logističnih procesov je opremljanje številnih slovenskih in tujih proizvodenj z viličarji, ki skrbijo za nemoteno oskrbo. Zato je podjetje Seevil od leta 2017 ponosen član Slovenskega logističnega združenja.

  Članstvo

Zgodovina

Seevil je družinsko podjetje, ki se je v svojih začetnih letih usmerilo na servisiranje električnih viličarjev. Od tod izhaja ime SeEVil:  Se:servis  E:električnih  Vil:viličarjev. Iz majhne servisne delavnice je nastalo podjetje, ki danes vzdržuje obsežno floto svojih viličarjev, ki so oddani v najem ter nudi strankam celovit nabor uslug potrebnih za nemoteno delo z viličarji.

Znanje, izkušnje in potrebe na trgu so nas vzpodbudile, da smo servisno dejavnost najprej razširili na popravila plinskih in diesel viličarjev. Kasneje pa smo se usmerili še na prodajo in izposojo viličarjev.

Podjetje je vseh letih raslo; tako po številu zaposlenih, kot po številu strank, ki nam zaupajo. Mnoge so z nami že več kot 30 let.

Uroš Sešelj
direktor

Marjanca Sešelj
prokuristka

Deja Mrak
tajnica

Simona Spolenak
računovodja

Nina Konvalinka
skrbnica prodaje

Toky Ravelojaona
tehnični vodja

Franci Smole
vodja servisa

Matej Križman
serviser

Stane Jovanović
serviser

Dejan Njegovec
serviser

Miha Kovač
serviser

Tomo Petkovšek
ELEKTROVIL d.o.o.

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2024 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki