Oprema viličarja

Oprema viličarja: LED Varnostne luči – BLUELIGHT  (12-60V) – (svetlobna puščica) 

Zagotavljanje varnosti delavcev v skladiščih in ostalih prostorih, kjer deluje viličar, je zelo pomembna naloga, ki jo je potrebno izpeljati. Poleg zarisanih transportnih poti in ločevanje peš poti od voznih, piskačov montiranih v viličarje, rotacijskih luči in ogledal, lahko veliko pripomore montaža varnostnih ”spot’ luči. Ta opozarja predčasno in iz katere smeri viličar prihaja, kar bistveno pripomore k večji varnosti preostalega osebja.

ECCO-jeva EW2010 LED luč, ki dopolnjuje opozorilno rotacijsko luč (360°), sveti oziroma projecira v tla svetlobno puščico. Montirana je lahko tako spredaj kot zadaj, svetlobni snop je usmerjen v nekaj metrov pred vozilom. S tem nakazuje smer vožnje in približevanje vozila, kar bistvenega pomena in pripomore k varnosti pešcev in ostalih udeleženih vozil. Vklapljajo se lahko izmenično glede na smer vožnje, sama izdelava pa je narejena tako, da je lahko prižgana tudi non-stop. Luč je dobavljiva v barvi modre ali rdeče.

LED Varnostna mejna luč – BOUNDARY LINE-LIGHT (12-80V) – (svetlobna črta)

ECCO-jeva  EW2015R LED luč projecira rdečo svetlobo kot mejno linijo v tleh na vsaki strani viličarja. Namenjena je dopolnjevanju opozorilne svetilke za 360 °. Svetloba oz. označba nevarnega območja zagotavlja, da pešci ostanejo na varni razdalji od viličarja. Razdaljo  je mogoče prilagoditi vašim zahtevam. S tem predvsem jasno oriše prepovedano “no-go” območje v okolivi katerega koli stroja (ne nujno viličarja).

LED luči imajo cca. 50-krat daljšo življensko dobo od žarnic na žarilno nitko. Poleg tega imajo majhno porabo, visoko svetilnost in so uporabne tako v vročih kot hladnih prostorih. Priključitev na viličar oz. vozilo je zaradi velikega razpona napetosti (12-80V) lahko izvedljivo saj ne potrebujemo DC – DC pretvornika.

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2024 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki