Nakladalne rampe

aaa

 Za lažji dostop do skladišč vam nudimo nakladalne rampe znamke RAMPLO.  V podjetju Seevil vam nudimo širok nabor ramp in drugo specializirano skladiščno opremo tovrstne znamke. Z rampami optimizirate skladišče, saj boste z njimi hitrejši in natančnejši.

MOBILNE NAKLADALNE RAMPE

AA

Mobilna nakladalna rampa je primerna za razklad in naklad tovornjakov, železniških vagonov in drugih vozil. Njena posebnost je ta, da jo enostavno lahko premikate znotraj in zunaj skladišča s pomočjo para koles. Zahvaljujoč hidravličnemu sistemu je mobilna rampa nastavljiva po višini in poveže tla ter vaše vozilo.  Zatem lahko naložen viličar preprosto zapelje po mobilni rampi.

PRIPRAVA MOBILNE NAKLADALNE RAMPE

Sama priprava mobilne nakladalne rampe je tako preprosta, da jo lahko pripravi ena oseba (voznik viličarja) po naslednjem postopku:

1.    KORAK

S pomočjo hidravlike nastavite višino mobilne rampe do višine tovornjaka + 5cm.

2.    KORAK

Mobilno rampo vstavite v tovornjak s potego ročice, ki sprosti hidravlični tlak. Na ta način zavarujete in fiksirate mobilno rampo na rob tovornjaka. Rampo je mogoče vstaviti v tovornjak do 25cm.

3.    KORAK

Z verigami dodatno fiksirate rampo na tovornjak, namestite zavore (verige in zavore se dobavijo skupaj z rampo) in tako se viličar s tovorom zlahka povzpne po rampi na tovornjak.

A

A

A

A

DIMENZIJE MER IN DODATKI

FIKSNE NAKLADALNE RAMPE

Van rampa RAMPLO-LCVR 

Posebej zasnovana tovorna rampa za nakladanje/ raztovarjanje gospodarskih vozil na priklopnih vratih sodobnih skladišč. Rampa Van odpravi višinsko razliko gospodarskih vozil od 500 do 700 mm.

A

A

A

Stopenjska pločad RAMPLO-DCKL

Zagotovite si brezhibno povezavo tovornjaka in tal sodobnih skladišč. Elektrohidravlika za enostavno, varno in hitro delovanje vaše dejavnosti.

Modularna platforma RAMPLO-LMP

Povečajte dostopnost tovornjaka, kjer pridobite več prostora za manevriranje skladiščnega tovora in dodatno razširitev prostora za delo z blagom pred ali po natovarjanju/raztovarjanju v/iz tovornjaka.

Fiksna rampa RAMPLO-GD

Povečajte dostopnost tovornjaka, kjer pridobite več prostora za manevriranje skladiščnega tovora in dodatno razširitev prostora za delo z blagom pred ali po natovarjanju/raztovarjanju v/iz tovornjaka.

A

A

A

Dvižna miza RAMPLO-LT

Električne hidravlične dvižne mize z nosilnostjo do 3000 kg. Dvižna miza je idealna za omejene prostore znotraj skladišč, kjer ne boste več potrebovali uporabe strmih klančin. Težje blago preprosto postavite na zahtevano višino dvižne mize in naložite tovor od tal do tovornjaka.

FIKSNE NAKLADALNE RAMPE BREZ HORIZONTALNE PLATFORME

A

A

A

Fiksne nakladalne rampe povezujejo tja in skladišče. Sestavljene so iz nagbinega dela in manjšega povezovalnega mostiča. Primerne so za takrat, kadar ni moč izravnati položaja viličarja na raven skladišča. Tovrstne nakladalne rampe so cenejše in krajše od stacionarnih nakladalnih ramp s horizontalno platformo.

PREDNOSTI

 • rampa je izdelana iz jekla;
 • enostavna namestitev;
 • nosilnost od 6 do 10 ton in več;
 • širina vozne poti od 2 do 2,2m in več;
 • porazdeljena obremenitev na več opornih točk;
 • ograja iz profilnih cevi na obeh straneh po celotni dolžini rampe,  preprečuje zdrs viličarja;
 • odporen priključni most z debelino 12-16 mm;
 • vozna pot sestoji iz jeklene rešetkane površine
 • rešetkasta površina vozne poti rampe namesto ekspandirane kovinske plošče;
 • zaradi profilnih cevi ograje je rampa lahka, premična in ima manjšo težiščno obremenitev
 • širina vozne poti rampe je 2.000 mm. Takšna širina omogoča nakladanje/raztovarjanje horizontalne/vertikalno obrnjene palete.
 • ograja učinkuje kot odbojna zaščita za viličar in omogoča varnejšo delo.

DIMENZIJE MER IN DODATKI

A

A

Skladiščno opremo RAMPLO proizvaja ekipa usposobljenih strokovnjakov z mnogimi izkušnjami iz področja delovanja skladišč.
Njihove najsodobnejše rešitve pri povezovanju tal in skladišča pospešijo upravljanje skladiščnih procesov. Tako pridobite lažjo dostopnost do uskladiščenega blaga, predvsem pa se poveča varnost na najvišjo raven. Strme klančine niso primerne za vožnjo viličarjev, saj prevelik nagib povzroči prevrnitev viličarja. Hitra in neovirana vožnja viličarja je tako mogoča s stacionarno nakladalno rampo.
Edinstvene kombinacije skladiščnih pripomočkov po ugodnih cenah in izjemna kakovost so odlike RAMPLA.

Vsi izdelki so tudi prilagodljivi glede na vaše zahteve. Širše, daljše, težje, lažje, večje, manjše… itd. Vse je mogoče!

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2023 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki