Nakladalne rampe

aaa

 Za lažji dostop do skladišč vam nudimo nakladalne rampe znamke RAMPLO.  V podjetju Seevil vam nudimo širok nabor ramp in drugo specializirano skladiščno opremo tovrstne znamke. Z rampami optimizirate skladišče, saj boste z njimi hitrejši in natančnejši.

Skladiščno opremo RAMPLO proizvaja ekipa usposobljenih strokovnjakov z mnogimi izkušnjami iz področja delovanja skladišč.

Njihove najsodobnejše rešitve pri povezovanju tal in skladišča pospešijo upravljanje skladiščnih procesov. Tako pridobite lažjo dostopnost do uskladiščenega blaga, predvsem pa se poveča varnost na najvišjo raven. Strme klančine niso primerne za vožnjo viličarjev, saj prevelik nagib povzroči prevrnitev viličarja. Hitra in neovirana vožnja viličarja je tako mogoča s stacionarno nakladalno rampo.

Edinstvene kombinacije skladiščnih pripomočkov po ugodnih cenah in izjemna kakovost so odlike RAMPLA.

Vsi izdelki so tudi prilagodljivi glede na vaše zahteve. Širše, daljše, težje, lažje, večje, manjše… itd. Vse je mogoče!

NAKLADALNA OPREMA

Van rampa RAMPLO-LCVR 

Posebej zasnovana tovorna rampa za nakladanje/ raztovarjanje gospodarskih vozil na priklopnih vratih sodobnih skladišč. Rampa Van odpravi višinsko razliko gospodarskih vozil od 500 do 700 mm.

A

A

A

Stopenjska pločad RAMPLO-DCKL

Zagotovite si brezhibno povezavo tovornjaka in tal sodobnih skladišč. Elektrohidravlika za enostavno, varno in hitro delovanje vaše dejavnosti.

Modularna platforma RAMPLO-LMP

Povečajte dostopnost tovornjaka, kjer pridobite več prostora za manevriranje skladiščnega tovora in dodatno razširitev prostora za delo z blagom pred ali po natovarjanju/raztovarjanju v/iz tovornjaka.

Fiksna rampa RAMPLO-GD

Povečajte dostopnost tovornjaka, kjer pridobite več prostora za manevriranje skladiščnega tovora in dodatno razširitev prostora za delo z blagom pred ali po natovarjanju/raztovarjanju v/iz tovornjaka.

A

A

A

Dvižna miza RAMPLO-LT

Električne hidravlične dvižne mize z nosilnostjo do 3000 kg. Dvižna miza je idealna za omejene prostore znotraj skladišč, kjer ne boste več potrebovali uporabe strmih klančin. Težje blago preprosto postavite na zahtevano višino dvižne mize in naložite tovor od tal do tovornjaka.

STACIONARNA NAKLADALNA RAMPA BREZ HORIZONTALNE PLATFORME

Tovorna rampa poveže tla in skladišče. Sestavljena je iz nagbinega dela in manjšega povezovalnega mostiča. Rampa je primerna za takrat, kadar ni moč izravnati položaja viličarja na raven skladišča. Tovrstne rampe so cenejše in krajše od stacionarnih nakladalnih ramp z horizontalno platformo in učinkovitejše od mobilnih nakladalnih ramp.

 • rampa je izdelana iz jekla;
 • enostavna namestitev;
 • nosilnost od 6 do 10 ton in več;
 • širina vozne poti od 2 do 2,2m in več;
 • porazdeljena obremenitev na več opornih točk;
 • ograja iz profilnih cevi na obeh straneh po celotni dolžini rampe,  preprečuje zdrs viličarja;
 • odporen priključni most z debelino 12-16 mm;
 • vozna pot sestoji iz jeklene rešetkane površine

DIMENZIJE MER

A

A

A

A

A

OSTALE PREDNOSTI

 • Rešetkasta površina vozne poti rampe namesto ekspandirane kovinske plošče;
 • Zaradi profilnih cevi ograje je rampa lahka, premična in ima manjšo težiščno obremenitev
 • Širina vozne poti rampe je 2.000 mm. Takšna širina omogoča nakladanje/raztovarjanje horizontalne/vertikalno obrnjene palete.
 • Ograja učinkuje kot odbojna zaščita za viličar in omogoča varnejšo delo.

DODATKI ZA STACIONARNE RAMPE

a

a

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zaupajo nam

NLB d.d.
Mikrografija
Sanolabor
Porsche
Lesnina
Tosama
© 2017 - 2021 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki