Nakladalne rampe

Za lažji dostop do skladišč vam nudimo nakladalne rampe. Z rampami optimizirate skladišče, saj boste z njimi hitrejši in natančnejši. Mobilna nakladalna rampa je primerna za razklad in naklad tovornjakov, železniških vagonov in drugih vozil. Njena posebnost je ta, da jo enostavno lahko premikate znotraj in zunaj skladišča s pomočjo para koles. Zahvaljujoč hidravličnemu sistemu je mobilna rampa nastavljiva po višini in poveže tla ter vaše vozilo.  Zatem lahko naložen viličar preprosto zapelje po mobilni rampi.

PRIPRAVA MOBILNE NAKLADALNE RAMPE

Sama priprava mobilne nakladalne rampe je tako preprosta, da jo lahko pripravi ena oseba (voznik viličarja) po naslednjem postopku:

1.    KORAK

S pomočjo hidravlike nastavite višino mobilne rampe do višine tovornjaka + 5cm.

2.    KORAK

Mobilno rampo vstavite v tovornjak s potego ročice, ki sprosti hidravlični tlak. Na ta način zavarujete in fiksirate mobilno rampo na rob tovornjaka. Rampo je mogoče vstaviti v tovornjak do 25cm.

3.    KORAK

Z verigami dodatno fiksirate rampo na tovornjak, namestite zavore (verige in zavore se dobavijo skupaj z rampo) in tako se viličar s tovorom zlahka povzpne po rampi na tovornjak.

A

A

A

A

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2024 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki