RAM MOUNTS VILIČARISTI

V nadaljevanju vam predstavljamo izbrane produkte “RAM MOUNTS VILIČARISTI”, ki jih viličaristi najpogosteje uporabljajo pri delu z viličarji. Z njimi delo postane bolj efektivno in udobno, saj povečajo preglednost nad elektronskimi napravami.

aaa 

aaa

RAM MOUNTS je pri konstrukciji nosilcev upošteval potrebe različnih delavcev na področju priozvodnje, transporta, logistike in ostalih podobnih prostorih.

Patentirana zasnova nosilcev omogoča prilagoditev elektronskih naprav na vseh mestih. Vsi nosilci so izdelani po najvišjih standardih v Ameriki in zagotavljajo varnost, stabilnost in zaščito elektronske naprave v vsakem trenutku. Izdelki RAM MOUNTS vam omogočajo, da nosite pisarno s seboj na teren, ker najkakovostnejši materiali blažijo tresljaje in vibracije tudi med vožnjo in vam omogočajo, da ustvarite vozniško izkušnjo po svoji meri.

Ohranite vašo elektronsko napravo varno pritrjeno na viličarju ne glede na zahtevnost terena. S produkti RAM MOUNTS bo vožnja za viličariste varna in brezskrbna.

Ne glede na to, ali potrebujete dostop do elektronske naprave iz čelnega viličarja, ali hodnega viličarja, tip viličarja ni ovira za RAM MOUNTS nosilce.

KVADRATNI PODPORNIKI

Na prosti kvadratni drog viličarja pripnite kvadratne podpornike, ki že vsebujejo kroglico in vam tako omogočajo pritrditev podstavka z roko.

OSTALI PODPORNIKI

a

a

U – podpornik: primeren za tesne prostore, kot so nizki drogovi. Na prosti drog viličarja pripnite U – podpornik, ki že vsebuje kroglico in vam tako omogoča pritrditev podstavka z roko.

a

Okrogli podpornik: na prosti okrogli drog viličarja pripnite okrogli podpornik, ki že vsebuje kroglico in vam tako omogoča pritrditev podstavka z roko.

a

a

Pritrdilna objemka s kovinskim trakom: objemka trdno podpira okrogle stebre ali drogove. Najprej ovijte kovinski trak okoli stebra, nato pa z izvijačem privijte objemko s kroglico, dokler ni varno pričvrščeno. Gumijasti trak, priložen objemki, ščiti steber pred poškodbami.

PRITRDITVENA PLOŠČICA

Pritrditvena ploščica s kroglico ponuja dodatno varnost vaši elektronski napravi in hkrati blaži vibracije in tresljaje med vožnjo viličarja.

PRITRDITVENA PLOŠČICA Z MAGNETNIMI OSNOVAMI

Pritrditvena ploščica z magnetno podlago je idealna za vse kovinske površine. Ploščica vseuje magnete tipa N35, ki so industrijsko vzdržljivi. Ploščica vsebuje tudi kroglico za dodatne RAM MOUNTS nosilce.

PRITRDILNE KLEŠČE

 

Pritrdilne klešče so odlični montažni nosilec s kroglico za enostavno namestitev in odstranitev brez orodja na okroglih, kvadratnih in ostalih stebrih ali drogovoih. Idealne so za namestitev tabličnih računalnikov, optičnih bralnikov, radijskih sprejemnikov in še več.

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2022 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki