MITSUBISHI VILIČARJI

a

Mitsubishi viličarji so že več kot 25 let na vodilnem položaju najnaprednejših ponudnikov strojev z dvižno mehanizacijo. Znamka Mitsubishi je ugled zgradila na visoki zanesljivosti strojev in ta ugled stavi na vsak viličar, ki nosi ime Mitsubishi.

 

Za uspešno zgodbo stoji obširna raziskovalna produkcija ljudi, ki oblikujejo viličarje z mislijo na okolje in končne potrebe uporabnika ter mu tako omogočiti najučinkovitejšo vozniško izkušnjo.

Mitsubishijevi viličarji spadajo pod okrilje mednarodnega podjetja Mitsubishi Heavy Industries, kjer se stikajo vrhunske tehnologije težkoindustrijskih dejavnosti na kopnem, morju, v zraku in vesolju. Korenine Mitsubishija segajo v daljno leto 1870, ko je ugledni gospod Yataro Iwasaki ustvaril ladjedelniško podjetje in mu nadel ime Mitsubishi, ki v prevodu pomeni: mitsu (“tri”) in hishi (“kostanj”), kar v japonščini označuje tudi romb ali diamant. Ideja za ime je prišla iz lastnega družinskega grba.

Z neprestano modernizacijo in napredkom Mitsubishi viličarji ponujajo integrirane rešitve na najzahtevnejše probleme in zahteve. V letu 2016 je Seevil postal ponosni ekskluzivni zastopnik Mitsubishi viličarjev za Slovenijo. Glede na potrebe in zmožnosti se uporabniki lahko odločijo za najem ali nakup viličarja.

a

 

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2023 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki