DONATORSTVO & SPONZORSTVO & DOGODKI

Udeležujemo se raznolikih dogodkov ter izobraževanj in podpiramo dejavnosti na različne načine.

Leto 2020

ZDRAVSTVENI DOM MARIBOR, NUJNA MEDICINSKA POMOČ, g. Thomas Germ  – DONACIJA

Živahno leto, polno izzivov, smo sklenili z donacijo. Reševalcem motoristom smo donirali tablični nosilec blagovne znamke RAM MOUNTS, ki ga zastopamo v Sloveniji.
Omenjeni nosilec bodo reševalci uporabljali za pritrditev navigacijsko komunikacijskega sistema na reševalno motorno kolo, na katerega dobijo pomembne podatke o intervenciji in njeni lokaciji.

December 2017

PODELITEV PRIZNANJ OBRTNE ZBORNICE

Podelitev priznanj za 25 let uspešnega delovanja podjetja.

      

Leto 2017/2018 (novoletni prazniki)

LEDENA FANTAZIJA ( ICE FANTASY ) – Ledeni park z drsališčem v centru praznične Ljubljane – sponzorstvo

Od 25.11.2017 do 18.2.2018 je v centru Ljubljane, natančneje na Kongresnem trgu, obratoval ledeni park s poudarkom na večjem in manjšem drsališču in povezovalnih poteh med njima.
Z našimi viličarji in znanjem smo pomagali pri sami postavitvi drsališča, za čas delovanja kot sponzor hitrostne preizkušnje in občasno tudi kot vzdrževalec drsališča. Ob zaključku delovanja pri razstavljanju in pospravljanju.
Za igro Hitrostna preizkušnja, ki je potekala vsako sredo, smo izdelali tudi posebne mehke viličarje – igrače, mimo katerih so morali tekmovalci vijugati in tako prilagajati hitrost nevarnemu ovinku.
Spodaj si lahko ogledate nekaj zgovornih fotografij.

Leto 2017

POKAL BLED – Strelska Zveza za Precizno Streljanje – sponzortsvo

Pod okriljem Strelske Zveze za Precizno Streljanje, ki jo vodi predsednik g. Boris Zafran, smo pomagali pri izvedbi tekmovanja za Pokal Bled. Vreme nam je bilo naklonjeno in udeleženci so bili navdušeni nad organizacijo. Temu primerni so bili tudi rezultati.

Leto 2017

MITSUBISHI EUROPA – 25 LET

Praznovanje delovanja podjetja MCFE, (Mitsubishi Caterpillar Forklift Europa), kjer so predstavili nove prihajajoče modele viličarjev, Mitsubishijeve konkurenčne prednosti in vse skupaj začinili z izkazano pozornostjo do zastopnikov.

Leto 2017

NOGOMETNI KLUB DOLENJSKE TOPLICE – donatorstvo

V letu 2017 smo podpisali donatorsko pogodbo z dolenjskim nogometnim klubom LOG 2000, pod vodstvom trenerja Iztoka Špeharja.

2000 – 2017

Varstveno delovni center Novo mesto

Z donacijo in nakupom ročno izdelanih novoletnih voščilnic vsako leto podpremo Varstveno Delovni Center Novo mesto.

November 2016

MITSUBISHI – usposabljanje kadra

Po pridobitvi ekskluzivnega zastopstva smo pričeli z usposabljanjem za omenjeno znamko viličarjev. Šolanja smo se udeležili v mestu Almere na Nizozemskem.
Ker blagovne znamke Mitsubishi, CAT in Rocla tržijo enake proizvode, bomo pridobljeno znanje oplemenitili še toliko bolj.

Oktober 2013

CROWN – usposabljanje kadra

Zaradi nakupa večjega števila viličarjev znamke Crown in možnosti nadaljnega sodelovanja smo obiskali matično podjetje, kjer smo svoje znanje nadgradili in pridobili certifikate o usposobljenosti.

   

Julij 2012

PODJETJE MAGAZINER – Bispingen, Nemčija

Vsi visokoregalni viličarji kot tudi viličarji znamke Magaziner zaradi svoje sestave in kompleksnosti zahtevajo strokovno usposobljen kader. Naši serviserji so se udeležili tehničnega treninga za usposabljanje na celotni floti – tipa EV in EK11, 12, 13, 15 in 20.
Šolanje je sestalo iz učenja odpravljanja napak, diagnostike, vzdrževanja in prilagajanja software-skih parametrov z ozirom na okoliščine delovanja viličarja.

Certifikate o uspešno opravljenem teoretičnem in praktičnem delu usposabljanja si lahko ogledate spodaj.

   

Junij 2012

RADIO HIT – PREMAGAJ BUDILKARJA 2012

Ob zaključku iger “Premagaj budilkarja” smo v sodelovanju z ekipo radia Hit ustvarjali vzdušje in ambient pred domžalsko Supernovo. Z viličarjema blagovne znamke Robustus smo pomagali pri tehnični izvedbi dogodka.
Udeleženci so bili zmagovalci iger pretekle sezone 2011 – 2012 in naključni izžrebani. Med zmagovalci tudi mlajši član ekipe Seevil.
Natančnejšo predstavo o dogodku si lahko ustvarite z ogledom galerije.

Februar 2012

VILIČAR ROBUSTUS SE254 NA STADIONU STOŽICE

Stadion Stožice je nogometni stadion v neposredni bližini centra naše prestolnice. Gre za eno najsodobnejših in največjih površin za igranje mednarodnih nogometnih tekem in izvedbo glasbenih prireditev. Za čim lažjo in tehnično dovršeno izvedbo del tekom priprav na dogodke, so odgovorni poskrbeli z nakupom viličarja italijanske blagovne znamke ROBUSTUS SE 254. Uporabljajo ga na 24.604 kvadratnih metrih površin.

December 2009

40 LET PODJETJA NUOVA DETAS s.p.a. IN PREDSTAVITEV NOVE LINIJE VILIČARJEV VEČJIH NOSILNOSTI (8.000 – 12.000 kg)

Ob 40 letnici praznovanja obstoja in delovanja italijanskega podjetja Nuova Detas s.p.a. smo se družili zastopniki blagovne znamke iz cele Evrope. Predstavili so nam nov vrhunski izdelek – plod dvoletnega razvoja in dela. Več o novem produktu si lahko preberete na povezavi: viličar 8.000 – 12.000 kg

April 2008

SEJEM LOGOTRANS CELJE

Na sejmu Logotrans v Celju smo predstavili viličarje in storitve podjetja Seevil. Potencialnim strankam smo se osebno posvetili in zanje pripravili »info kotiček«.
Viličarje ste lahko na razstavnem prostoru preizkusili tudi sami. Zadovoljni s pridobljenimi informacijami, »testno vožnjo viličarjev«, predstavitvenim materialom in pogostitvijo smo z nekaterimi izmed vas sklenili »kupčijo« že na razstavnem prostoru, z nekaterimi naknadno.
Za številen obisk se vam zahvaljujemo in se priporočamo!

Oktober 2007

SEJEM NA KITAJSKEM, GAZHOU

Obisk sejma na Kitajskem je bila nepozabna izkušnja. Ogromno število razstavljalcev azijskih proizvajalcev. Svoje izdelke so predstavili do potankosti in prisluhnili našim dobronamernim nasvetom. Predlagane izboljšave so dejansko upoštevali pri proizvodnji novih viličarjev. S proizvajalcem Ningbo Ruyi smo dogovorili svojo blagovno znamko viličarjev M.I.C., z vgrajenimi evropskimi deli (ISKRA, ZAPI, REMA itd..). Viličarje M.I.C. uspešno tržimo na evropskem trgu.

Februar 2007

PREDSTAVITEV POSODOBLJENE OBLIKE VISOKOREGALNIH VILIČARJEV PODJETJA MAGAZINER

Podjetje Magaziner GmbH deluje od leta 1920. 1975 so iznašli prvi visokoregalni viličar. Od tedaj se ukvarjajo zgolj s proizvodnjo visokoregalnih viličarjev. Od leta 1980 so se tržili pod blagovno znamko Lansing, od leta 1995 kot Linde in od leta 1998 kot Linde in Magaziner. Viličarji so še danes izdelani ročno in veljajo za top produkt med visokoregalnimi. Njihova nosilnost 2000 kg na višino 16.500 mm je brez konkurence.
Predstavili so tudi novo linijo viličarjev EK2000, ki ima ponovno nekaj tehnoloških in oblikovnih izboljšav.

Oktober 2005

SEJEM HANNOVER

Predstavitev novega trikolesnega viličarja ROBUSTUS SE163 – 203 in štirikolesnega ROBUSTUS EVO420 italijanskega proizvajalca Nuova Detas in oblikovalske družbe Porsche.

Maj 2004

SEJEM V BOLOGNI

Predstavitev nove linije diesel viličarjev srednje nosilnosti 4.000 – 6.000 kg. Italijanskega porekla, proizvajalca Nuova Detas, blagovne znamke Robustus.

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2022 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki