MAGAZINER

a

Podjetje Magaziner Lager- und Foerdertechnik GmbH že od leta 1975 razvija in proizvaja industrijske viličarje za skladišča z ozkimi prehodi. Nenehno naraščajoče zahteve glede nosilnosti in prilagodljivosti so postale značilnosti vsakodnevnega dela mnogih upravljavcev skladišč. Na tisoče industrijskih viličarjev je s pomočjo njihovih viličarjev trajnostno povečalo produktivnost  v skladiščih z ozkimi prehodi. Nenehno prilagajanje glede nosilnosti, dvižne višine, ergonomije in obratovalnih stroškov dosegajo s obsežnim tehničnim znanjem in dolgoročnimi partnerstvi z vodilnimi dobavitelji.

Ključna vrlina znamke Magaziner je individualno prilagajanje uporabnikom na podlagi preizkušene tehnologije, saj so nekatere komponente narejene po naročilu na podlagi preizkušene tehnologije. Je tudi edini proizvajalec, ki nudi komisioniranje in vstavljanje palet do višine 15 metrov in teže 2000 kilogramov oz. 17 metrov in 1500 kilogramov.

V letu 2008 je Seevil postal ekskluzivni zastopnik priznanega proizvajalca viskokoregalnih viličarjev Magaziner za celototno področje bivše Jugoslavije: Hrvaška, Bosna in Srbija. 

a

a

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zastopamo blagovne znamke

© 2017 - 2024 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki