INTELLISKIN® ZAŠČITNI OVITEK

 

 

Zaščitni ovitek Intelliskin je druga koža vaših elektronskih naprav. Z inovativno GDS® Tehnologijo se mesto za polnjenje na elektronski napravi nahaja neposredno na zaščitnem ovitku Intelliskin. Tako se prepreči vsakršne poškodbe, ki nastajajo na polnilnem vhodu vaše naprave, zaradi neprestanega vklapljanja in izkljapljanja naprave s polnilcem.

 

Na zunanji strani ovitka se nahaja 18 polnilnih stikov, ki so združljivi z različnimi GDS polnilnimi postajami in dodatki, kar vam omogoča lažje polnjenje in sinhronizacijo podatkov. Ovitki Intelliskin Next Generation vsebujejo tudi ravne polnilne stike, ki jih je lažje očistiti in hkrati združujejo kombinacijo masivnega plastičnega ogrodja z mehkejšo gumo za ublažitev udarcev.


LASTNOSTI INTELLISKIN OVITKA
 • Zaščitni ovitek vsebuje GDS
tehnologijo in vojaško
zaščito pred padci

 • GDS priključek in polnilni stiki
vam omogočajo
polnjenje in sinhronizacijo
podatkov

 • 3-letna garancija

 


LASTNOSTI GDS POSTAJE

 • Univerzalna polnilna platforma
 za katerokoli napravo
v Intelliskin ovitku

 • Vzmetni mehanizem polnilne
postaje za enostavnejšo
namestitev elektronske
naprave

 • Vsaka postaja je združljiva z
dvojnimi podstavki RAM rok
in kroglic

 

TEHNOLOGIJA PRIHODNOSTI

 

RAM Mounts vam na mnogih področjih zagotavlja najkakakovostnejše in stroškovno najučinkovitejše rešitve za elektronske naprave, vključno z vašimi neizogibnimi nadgradnjami naprav v prihodnosti.

Z izmenjavanjem zgornjih nastavkov in polnilnih podnožij lahko enostavno obdržite svojo obstoječo polnilno postajo. Tudi če zamenjate elektronsko napravo za drugo napravo v IntelliSkin Next Gens ovitku, pripnete zgornji nastavek in podnožje za polnjenje na GDS polnilno postajo.

 

ZAŠČITA

Intelliskin ovitki so prestali stroge vojaške teste in so certificirani s potrdilom ML-STD-810G o zaščiti proti padcem. Intelliskin ovitek ščiti vaše elektronske naprave tudi pred močnimi padci.

INTELLISKIN NEXT GEN

Zaščitni ovitki Intelliskin Naslednje Generacije vsebujejo preoblikovano ohišje z gumo, ki zmanjšuje tresljaje, univerzalni označevalnik pozicije za lažje polnjenje na GDS postaji ter vsebuje na dnu USB kabel tipa C za polnjenje, ko nimate dostopa do GDS polnilne postaje.

NALOŽBA ZA PRIHODNOST

Z dodatnim razvijanjem Intelliskin ovitkov in GDS postaj se omogoča en sistem za polnjenje in sinhronizacijo podatkov. Ko svojo elektronsko napravo zamenjati z novejšo različico, samo zamenjajte zgornji nastavek, ne da bi morali zamenjati GDS postaje.

GDS Tehnologija in Intelliskin ovitek

Vas zanima nakup, najem ali servisiranje viličarja?

Pošljite nam povpraševanje

Zaupajo nam

NLB d.d.
Mikrografija
Sanolabor
Porsche
Lesnina
Tosama
© 2017 - 2021 Seevil d.o.o., vse pravice pridržane. | Piškotki